22.3.06

Om blogging og døtre og meg ...

Det er noe rart med denne bloggingen - spesielt for meg som har "blogga" denne webben i mer enn 10 år nå. En sak er hva mine "jevnaldrende" gjør (de gjør ingen ting), noe annet er hva døtre på fjorten gjør (de gjør mye).
Har akkurat oppdaget min datters siste blogg (ikke hennes første), hennes mødre er selvsagt alle sjokkert og frykter neste episode av Mysteria Lane.
Dette bildet er selvsagt ikke typisk (dessverre!) - det er bakt inn et hav av rusbrus still-lebens und one more flirt for kameraet og kanskje 10 milliseconds of fame.
Nei, jeg gir dere ikke adressen hennes - hun er for skjønn til det - men her er ihvertfall portalen: www.piczo.com. Skal være det Hotteste blant fjortiser+- nå med 3,475,765 member sites ..

Check your daughter!

Noko anna er hva denne måten å lage web på gjør med meg som har levd (mer eller mindre) av dette i mesteparten av mitt voksne liv. Når fjortiser drar og dropper både bilder og videoer inn på sidene og får til akkurat det de synes er coolt ...

NB: Jeg skriver dette på en BLOGG for at noen skal kommentere. Jeg kunne like godt ha skrevet og publisert alt dette på standard hjemmeside (hater ikke du også ordet?) med mitt utmerkede web publiseringssystem WebTOASTER (klart mye bedre enn denne Blogger - owned by Google). Noen gir melding tilbake, men med epost(!). Når hele poenget er å kommentere og sette igang en diskurs HER. Ingen som ikke er fjortis som tør?

2 comments:

  1. Jeg tør, Terje, men du har vel sagt det som bør sies nå, så hva gjenstår? :))

    ReplyDelete
  2. Flott at noen endelig tør! Det tok bare fire år - og det jeg sa den gangen er forlengst sagt. Det jeg sier nå kan forbli usagt. Det gjenstår bare bilder.
    Store nyheter kommer snart ..)

    ReplyDelete